Kivaa, kun satoi lunta! (no, satoihan se jo pari viikkoa sitten...) Enpä ole taas paljon päivitellyt!

 Kiitos kaikille pipon kommenteista, näytti saajakin siitä pitävän. Meillä on koulussa nyt pipopakko. Taisi pipo sitten tarpeeseen tulla! Mukavaa, kun joulukuukin alkaa kohta!

 Tietääkö kukaan erästä mainiota virtuaali-hoitola tyyppistä neopets netti paikkaa? Se on vaan enkun kielinen, harmi... Yksi täältä kaukana asuva kaverini on oikea neopets asiantuntija isosiskonsa kanssa! (terkkuja sulle, sippura! laita vaan kommenttia, kun sanoit, että käyt täällä!) No, viime Sunnuntaina juttelin kyseisen "asiantuntijan" kanssa neopetseistä ja hän neuvoi minua n. tunnin ajan kännykän kautta, äiti vähän pyöritteli päätään, kun sai tietoonsa, kenen laskuun juttelin...

Eilen olin pikkuveljeni synttäreillä sellaisessa vuokrattavassa tilassa, jossa oli takka-huoneisto monine pöytineen ja tuoleineen, sekä toinen huone, jossa oli suihkut, sauna, pukkari ja uima-allas. Olimme vuokranneet tilat klo. 17.-20.00, joista kolme tuntia syntymä-päivä vieraita varten ja loppuaika oli ihan meidän perhettä varten. Ensin tulivat pojat, melkein jokainen tuli eri aikaan ja lopuksi kaikki tytöt tulivat samaan aikaan. :)  Synttäreillä soitettiin pääosin Boten Annaa, (hyi, mutta minkäs sille voi jos toinen tykkää tietokoneella tehdystä rämpytyksestä) Nightwishiä (mun levyjä) ja Lordia. Oli kyllä kivaa!

Tiedättekö ii2 ja IRC- galleriat? Musta ne on ihan tyhmiä. Meidän luokalta kaikilla tytöillä on siellä kuvia, mutta minä en saa laittaa sinne kuvia, eikä kyllä kiinnostaisikaan laittaa. En pidä Msn. messengeristäkään kauheasti, mutta on se kuitenkin kiva, kun voi jutella kamujen kanssa ilmaiseksi! Ihmeellistä, että todella moni meidän luokan tytöistä on nykyään melkein koko ajan koneella. Itse pidän enemmän kirjojen lukemisesta, kirjoittelemisestä, piirtelystä.....jne. Meidän yhdysluokalla on vähän "outo" tapa. (no ei niinkään outo, mutta kumminkin...) Tytöt kirjoittelevat toistensa kanssa kouluun vietäväksi kirjeitä. (ei siis tavallista lappujen lähettelyä, vaikka sitäkin toki esiintyy) No, kirjoitanhan minäkin n.4 ystäväni kanssa koulussa kirjeitä, joskus ollaan kyllä lähetelty lappujakin, mutta se tyrehtyi, kun lappu-kamu siirrettiin toiselle puolelle luokkaa... (mistäköhän syystä ;)

Hyvää jatkoa kaikille!