Vihdoinkin se kesäloma alkoi ja on aikaa virkata,neuloa ja lukea mielin määrin! Huomasin, että olikin monta työtä kesken ja uusia alkaa jo tehdä mieli tehdä...

Paras kamuni antoi Super-synttärilahjan, johon kuuluu: Mini-sydänpyykkipoikia, kissa kiiltokuvia,Hyvää syntymäpäivää suklaata ja Suvi lankaa. Innostuin langasta niin, että rupesin heti virkkaamaan kesä-pipoa, jonka jouduin seuraavana päivänä purkamaan, kun en muistanut pipo-ohjetta oikein.(*liian laiska katsoakseen vanhasta Novitan nuorisoliitteestä ohjetta*) Yritin uudestaan ja muistinkin sen pipon-virkkausohjeen! (*jee*)

Tässä tulos:

98050.jpg

Ihan kiva siitä tuli. (tuo valkoinen lanka on sitä Suvi-lankaa,vaaleanpunainen Violaa ja vihreästä ei harmainta aavistustakaan)

Tänään äiti ja minä päätimme kokeilla värjäystä Kool-aid juomajauheella.Äiti antoi minulle yhden vyyhdin Jämsän huopatehtaalta ostettua käsittelemätöntä villalankaa. Hyvin väri tarttui!

98051.jpgTuossa kuva värjäilypuuhistani. Lopputulos on kyllä aika lailla erilainen (omasta mielestäni) kuin värjäilyä aloitellessani... Huomenna näätte sitten värjäilyjen lopputuloksen.:)

98048.jpgTuossa kuva Kittilän kassista, jonka viimeinkin sain valmiiksi.Tätä kirjoittaessani se on pesukoneessa huopumassa.... Huomenna näette myös sen lopputuloksen....=) Lankana oli edesmenneen Kittilässä asuneen iso-mummoni omista lampaista kerittyä käsittelemätöntä (paisi värjättyä) lankaa. Hihnoiksi väkersin pikkusiskojeni kanssa nyörit.

98049.jpgTuossa on nyt se koulussa neulottu laukku, joka on mielestäni aikas Ruma.... Olin ainoa joka sai laukkunsa kesälomalle valmiiksi, kukaan muu (paitsi yksi kavereistani on neulonut aina oikeaa äitinsä luomilla silmukoilla) ei ollut neulonut ennen. Käsitöistä Todistukseen tuli 9.

Huomenna laitan juttua Kittilän kassin lopputuloksesta, Värjäilyn lopputuloksesta, (ehkä huomenna valmiista)ja ihanan värisestä kesäisestä pikkulaukusta.

Hyvää Tiistai-illan jatkoa!

Uusi sivupohja täältä: http://pohjalla.vuodatus.net.