Ihanaa, syksy on jo jonkinverran alkanut! Lehdet muuttuu niin ihanan värisiksi... (ja pääsee haravoimaan..:p) Toivottavasti äiti herää kohta, että voisi tulla kuva sellasesta syyspiposta, jota olen tässä virkkaillut yhdelle kamulleni.... Se on virkattu punaisella ja keltaisella Nallella (yhtä aikaa) ja siihen tuleepi ehkä punaisesta Tango fanista reunus. Niistä hahtuvalapasista sen verran, että eka lapanen on vasta peukaloa vaille valmis, koska pidin niiden neulomisessa tosi monta viikkoa taukoa....

"Uhraan" säästöistä 115.euroa digikameraan, tilattiin se torstaina Hobby Hallista. Jee, nyt ei tarvitse ootta että äiti ottaa sen kameralla kuvat blogiini, vaan voin ottaa kuvat itse milloin vaan!!!!! (äiti ei anna kenenkään käyttää sen kallisarvoista digikameraa, ihan ymmärrettävistä syistä :p )

Tää uus sivupohoja ei ole järin syksyinen, mutta en oikein pystyny kopsaan yhtä Dark sivupohjaa, pitää pyytää äiteeltä apua hänen herättyään.

Seuraava säästämiseni kohde on semmonen japanilainen nukke, jonka voisi muokata itse omanlaiseksi. (jos satun löytämään semmosen jostain...) hinta on parista sadasta ylöspäin :) saa nähdä tuleeko säästämisestä mitään... 8)

Hyvää uuden viikon alkua ja tämän viikon loppua!